Сидни Суийни набира все по-висока скорост и ако продължава в същия

...
Сидни Суийни набира все по-висока скорост и ако продължава в същия
Коментари Харесай

Сидни Суийни влиза в света на информаторите

Сидни Суийни набира все по-висока скорост и в случай че продължава в същия дух, напълно скоро ще бъде измежду най-популярните и търсени актриси в Холивуд.
 Сидни Суийни, Глен Пауъл, Джиджи Парис - какво породи изказванията за любовен триъгълник
Сама ли е още веднъж Сидни Суийни

И забъркана ли е в любовен триъгълник

Продукциите в с нейно присъединяване следват една след друга, а измежду тях е и Reality. Филмът е основан на истинска история и е режисиран от Тина Сатър.

В него Суийни ще влезе в ролята на Риали Уийнър - преводач към Агенцията за национална сигурност (NSA) на Съединени американски щати. Тя бива разследвана за събиране и обявяване на секретни документи, свързани с националната сигурност на страната.

И по-точно тя разгласява отчет на разузнаването за съветска интервенция в изборите в Съединени американски щати през 2016 година Трейлърът ни подсказва, че ще бъде държани в напрежение от самото начало, до момента в който мистерията към Уинър не се разплете.

Виждаме и по какъв начин ФБР ще подложи на разпит Риалити, с цел да тества границите ѝ и разбере по какъв начин тъкмо е забъркана. Сама тя пък ще бъде раздвоена сред закона и това, което счита, че е редно да направи.

Reality е в HBO Max от 29 май
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР